Alla inlägg den 26 februari 2011

Av Gunilla - 26 februari 2011 21:38

Tillbaks hemma igen efter god middag och trevligt sällskap. Hade tänkt att föreviga allt det goda och visa här på bloggen men hade glömt kameran hemma. Så jag ringde hem och bad Lina ta med den när hon kom, men ni som har tonåringar vet ju hur mycket de har i sina små huvuden, så ja hon glömde den också hemma. Sådan mor sådan dotter :)

Frukost

Lättyoghurt med havrekli och kokt skinka

Lunch

Tacoköttfärs med sallad, gurka, tomater, rödlök och salsa

Middag

Oxfilé, fläskfilé, rödvinssås, gurka, tomater, sallad, rödlök och stekta champinjoner

Senare på kvällen fick vi grönsaksdip.


Egentligen skulle jag ju haft en proteindag idag men eftersom jag visste att vi var bortbjudna så bytte jag och tar den imorgon istället.

Av Gunilla - 26 februari 2011 13:55

Hemma från shoppingen igen! Det blev en sväng på IKEA där nya mattallrikar, assietter, djuptallrikar, muggar, servetter och en stekpanna inhandlades.

  


Sedan en tur in på Birsta City där jag hittade en liten mjölkkanna inne på Åhléns, köpte lite prylar inne på apoteket och sedan en lunch på Charm. Specialbeställde en tacotallrik utan bröd och chips men med mera grönsaker och köttfärs.


Sedan ska vi på middag till Britt och Håkan där vi kommer att få träffa Li eftersom de ska vara barnvakt. Det ska bli så kul att få träffa henne igen, det var ett tag sedan sist. Får se om det blir några bilder som jag kan lägga upp på bloggen imorgon. Ha en fortsatt bra lördag allihopa!

Av Gunilla - 26 februari 2011 09:08

Japp, så var lördagen här och jag har dragit på mig en förkylning lagom till helgen. Visst passar man liksom in det bra? Har intagit frukost tillsammans med en Ipren och en Berocca. Jag laddar trots allt för lite seriös shopping. Har tänkt inhandla lite nya blommor och nya kaffemuggar och sedan får vi se om jag dyker på något annat spännande. :)


Vad ska ni andra göra idag?

Ovido - Quiz & Flashcards