Alla inlägg den 9 februari 2011

Av Gunilla - 9 februari 2011 20:26

Skulle vara kul att veta vilka som läser min blogg. Jag ser ju på statistiken att jag har några anhängare i alla fall och några har också varit snälla och kommenterat :) Så skriv en rad eller två, vetja!

Av Gunilla - 9 februari 2011 20:08

När jag var och handlade nu ikväll så hittade jag en ny lättyoghurt som jag inte provat tidigare. Det handlar fortfarande om 0,1 % och utan tillsatt socker med smak av björnbär och vanilj. Den var riktigt mumsig!

  


Av Gunilla - 9 februari 2011 19:48

Jag var bara tvungen att ställa mig på vågen imorse för att se vad den visade. Hade ju gått upp 1,4 kg igår morse så man blir ju lite fundersam. Men imorse visade vågen -0,6 kg. Det är tydligen så här upp och ner så nu kommer jag inte att väga mig förrän på måndag morgon igen. Idag fick jag faktiskt på mig ett par jeans som jag nog inte haft på två år och det känns jättekul :) Min dag har sett ut så här:

Frukost

Lättoghurt och havrekli, ett kokt ägg, några skivor rökt skinka och körsbärstomater

Mellanmål

Lättyoghurt, några skivor rökt skinka och körsbärstomater

Lunch

2 hemmagjorda hamburgare, sallad, gurka och tomater

Mellanmål

Lättyoghurt

Middag

Rökt skinka, grillad kyckling, ägg, sallad, gurka, tomater och rödlök

  


Jag hade provat att göra en variant av Rhode Island dressing men urk vad den smakade illa :( Så den blev kvar på tallriken. Just nu står en plåt med Carls bröd i ugnen. Jag förbereder mig inför morgondagen då det blir en tripp till Stockholm igen. Och den blir naturligtvis på min proteindag. Får se hur det blir med lunchen imorgon. det är alltid svårt när man inte själv kan styra över maten. Men som någon sa: man ska se sig själv som en del av en lösning och inte en del av ett problem. Med andra ord så blir lunchen min utmaning i morgon!

Ovido - Quiz & Flashcards