Alla inlägg den 6 februari 2011

Av Gunilla - 6 februari 2011 17:53

Idag har jag fått vara med finaste Sigge! Vi började med en tur med vagnen till affären och sedan gick vi hem. Väl hemma blev Sigge överlycklig eftersom Lina och hennes kompis Anna var uppe och satt och åt lunch. Så här glad blev Sigge när han såg tjejerna.

  


Han är en riktig goding och efter lite bus så var det dags för sovning.

  


Tack Linda för att du lånade ut Sigge till mig!

Av Gunilla - 6 februari 2011 17:40

Sista dagen i attackfasen är snart till ända. Om jag ska summera denna fas så tycker jag överlag att det har gått över förväntan. Förutom lite huvudvärk så har jag mått bra och känt mig pigg. Det som har varit svårt är att hitta såser att äta till allt kött som man äter. De jag har hittat recept på är inte riktigt i min smak och sedan ska man ju försöka att hålla sig till så fettsnåla alternativ som möjligt. Jag känner att detta blir en utmaning framöver eftersom jag ska fortsätta äta proteindagar i cruisefasen också. Jag tror inte att jag kommer att sakna såsen lika mycket när jag får äta grönsaker till köttet. Så här har min sista attackdag sett ut:

Frukost

Lättyoghurt och havrekli, ett kokt ägg och kaffe

Lunch

Lax och räk- och äggsås

Mellanmål

Lättyoghurt

Middag

Lövbiff, stekt kotlettrad, balsamdressing och pepparotsdressing

  


På tisdag ska jag till vårdcentralen där de ska ta blodprov och kolla upp mina blodsockervärden. Jag ska då passa på att berätta att jag påbörjat denna diet och höra vad de säger. De funderingar jag har är att jag äter relativt mycket ägg och det kanske inte är så bra för kolesterolet. Jag äter medicin för kolesterolet och på sikt vill jag ju också kunna sluta med den. Har mycket funderingar nu...

Ovido - Quiz & Flashcards