Alla inlägg under mars 2011

Av Gunilla - 8 mars 2011 17:28

Hur kul är det att vara förkyld på en skala ett till tio? Jag är otålig av mig och trodde att jag vid det här laget skulle vara frisk igen men nej så är det inte.   


Idag är det ju fettisdagen och det bjöds på semlor på jobbet men jag är en dukanare så nej tack. Hemma ville de ha semlor så de är inköpta och för mig blir det en slät kopp kaffe. När de andra åt semlor på jobbet så slog mig tanken att jag faktiskt inte var sugen på någon och att det kändes helt okej att de andra åt men inte jag. Det var en skön känsla för så har jag inte känt tidigare.   


Frukost

Lättyoghurt med havrekli och rökt skinka

Mellanmål

Lättyoghurt och körsbärstomater

Lunch

Ugnsstekt lax, räkor, romsås och körsbärstomater

Middag

Kycklingwok

  

Av Gunilla - 7 mars 2011 18:26

Jag som trodde att min förkylning var på tillbakagång, men icke sa nicke. Tror minsann jag fått en släng åt bihålorna oxå   

På jobbet tror de att jag håller på att rensa ut min kropp och det är därför som jag är förkyld. Om jag kommer att vara förkyld länge till så undrar jag hur mycket skit som jag har i min kropp? Ja men är det inte så att det som inte dödar härdar?




Av Gunilla - 7 mars 2011 16:55

Måndag igen och vägdag. Men idag var vågen med mig     

Efter förra veckans + 0,2 kg så blev det den här veckan -2 kg!!! Behöver jag säga att jag känner mig grymt nöjd? Jag känner en seger över att jag tog mig förbi hindret och motgången förra veckan och fortsatte kämpa på. Totalt allt som allt har jag gått ner 7,8 kg och minskat 11 cm i midjan. Det motiverar mig att fortsätta kämpa mot mitt mål och min trivselvikt som jag satt upp. För att komma dit har jag 13,6 kg kvar men jag är ju i alla fall en tredjedel på väg mot mitt mål. Och det är bara 2,2 kg kvar tills jag har gått ner 10 kilo   


Dagen idag:

Frukost

Lättyoghurt med havrekli och rökt skinka

Mellanmål

Lättyoghurt

Lunch

Omelett och rökt skinka

Mellanmål

Lättyoghurt och rökt kalkon

Middag

Ugnsstekt lax, räkor och romsås

Av Gunilla - 6 mars 2011 17:31

Söndagen och därmed helgen börjar gå mot sitt slut. Har i alla fall hunnit gå en promenad på ca 1 timme och uträttat lite ärenden, lagat middag och nu så väntar soffan, tror jag.

Frukost

Omelett och rökt skinka, 1 bit Carls bröd med smör och rökt kalkon

Lunch

Tacoköttfärs, fraiche 8 %, salsa och grönsaker

Mellanmål

2 bitar Carls bröd med smör och rökt kalkon

Middag

Fläskstek, sås och grönsaker


Dagens lunch

  


Dagens middag

  


Av Gunilla - 6 mars 2011 08:48

Söndagmorgon och solen skiner ute  Idag får det bli en prommis runt Sidsjön, hoppas bara att det inte är för halt. Sedan får det bli lite plock och städ och sådant där annat glamoröst, ni vet   


En stek ska in i ugnen oxå. Det är en av mina barns favoriträtter så en söndagsstek får det bli. Grönsaksdag för mig idag så det passar utmärkt. Hoppas ni andra har finväder idag också och kan vara ute och njuta i vårsolen (ja, jag kallar det vårsol, för jag längtar efter våren).

Av Gunilla - 5 mars 2011 21:58

Då var man tillbaka efter god middag och Melodifestivalen. Jag blev lite besviken för jag ville att tjejerna i Love Generation skulle gå vidare till finalen Sad Har hunnit med att baka lite Carls bröd idag och nu väntar strax sängen. Har inte sovit så bra i natt och hoppas på en natt med bättre sömn. Min dag idag:

Frukost

Lättyoghurt med havrekli

Mellanmål

Rökt skinka och kaffe

Lunch

Omelett och rökt skinka

Mellanmål

2 bitar Carls bröd med lite smör och rökt kalkon

Middag

Pepparbiff, fläskfilé och rödvinssås


God natt allihopa!

Av Gunilla - 5 mars 2011 14:11

Vart tar dagen vägen? Redan eftermiddag men jag har hunnit lite grejor ändå. Har varit och inhandlat lite mat till middagen som vi ska äta tillsammans med Britt, Håkan och Putte. Sedan en sväng på Birsta där jag faktiskt hittade ett par roliga byxor. När jag först såg dem hänga på galgen så tänkte jag: Åh en lång svart kjol och det som jag gillar. Men sedan när jag tittade närmare så var det ett par byxor med rätt så vida ben. Läckra tyckte jag och köpte dem !_!


Vad gör ni alla andra så här på en lördag Question

Av Gunilla - 4 mars 2011 20:25

Fredagmorgon och det bästa med att bo på hotell: hotellfrukost clap

Frukost

Äggröra, bacon, kokt ägg, nötpastrami, gurka och tomater

Mellanmål

Kaffe

Lunch

Kyckling, gurka och tomater

Mellanmål

Kaffe

Middag

Tacoköttfärs, fraiche 8 %, sallad, gurka, tomater och rödlök


Åter hemma efter två intensiva men givande dagar Smile

När jag har varit borta så här så inser jag att jag har kommit en bra bit på väg i mitt "mattänk". Jag har inte fallit för frestelserna och när jag avstått det goda som andra ätit så har jag inte känt att jag gjort någon uppoffring. Jag tänker så här att visst skulle det vara gott men jag skulle ändå ångra mig efteråt och då känns det inte som att det kulle vara värt det. Jag är glad så länge som detta håller i sig för jag vet ju att det kan komma andra dagar då jag kommer att äta det onyttiga men då ska jag ha valt att äta det och inte ångra mig efteråt. De tillfällena vill jag välja med omsorg.

Ovido - Quiz & Flashcards