Alla inlägg den 11 mars 2011

Av Gunilla - 11 mars 2011 18:05

En fredag i lugnets tecken och det var precis vad jag behövde. Man skulle alltid ha lediga fredagar! Jag bakade lite Carls bröd och Dukan-flingor med kardemummasmak så nu har jag lite på lager när hungern sätter in   Det var lite knöligt att få till flingorna men övning ger färdighet sägs det. Så får jag prova några gånger till så blir det nog bra.


Middagen är avklarad och nu står räkorna på tining inför kvällens Let´s Dance.

Frukost

Lättyoghurt med havrekli, linfrön och psylliumfrön och ett kokt ägg med lite kaviar

Lunch

Grillad kyckling, rökt skinka, bacon, kokt ägg och dressing

Mellanmål

Lättyoghurt, dukan-flingor och Carls bröd

Middag

Fläskfilé och tzatziki

Av Gunilla - 11 mars 2011 09:23

Nu är jag trött på vintern och vill ha vår bums!   Sitter och drömmer mig tillbaka till när vi var i Egypten hela familjen. Eller när jag var på Kreta med Britt eller Turkiet där jag har varit två gånger... Önskar så att det fanns möjlighet att få åka i år igen. Men det är pengarna som styr, så om jag inte vinner på lotteri så får jag nog fortsätta att drömma...


Jag tog mig i kragen igår och städade så det behöver jag inte göra idag på min lediga dag och det känns jätteskönt!   Annars vet jag inte riktigt hur jag ska spendera dagen förutom att jag ska prova och baka Dukan-flingorna som alla skriver om och som verkar så goda. Och så blir det nog en omgång Carls bröd också.




Ovido - Quiz & Flashcards