Alla inlägg under augusti 2011

Av Gunilla - 5 augusti 2011 19:52

Oj vad den här veckan gick fort. Det är redan fredag och helg   Efter jobbet har jag hunnit med en sväng på stan då Lina ville fixa ett ID-kort. Snacka om bra timpenning de har för att ta sådana kort. Jag tror hon hann sitta ner i typ två minuter och ta några kort och det kostade 180 :- Vad säger ni om det???


Efter middagen så åkte Per och jag till Birsta för att kolla in lite utemöbler. Det är ju rea nu på sådana men oj vad utplockat det var. Till slut hittade jag en som jag tyckte om men Per hittade en annan som var mer "praktisk". Nu ska vi fundera tills imorgon och jag känner på mig att det blir den som Per vill ha...


Morgonens vägning var +-0 kg, precis som igår. Suck, jag vill att vågen är snäll mot mig imorgon och visar på några hekto ner i alla fall. Nu blir det soffläge och jag misstänker att jag kommer att somna tidigt i soffan. Trevlig kväll på er alla!

Av Gunilla - 4 augusti 2011 17:19

Det känns verkligen i min kropp att jag är trött. Den väger bly och orken vill liksom inte infinna sig. Men jag ska samla ihop mina reserver och packa lite kartonger. Per åker och tittar på Linas fotbollsmatch men jag blir hemma och donar lite. Vi har varit på banken idag och gjort klart en del grejer inför husköpet som sker den 15 augusti.


Nu längtar jag verkligen efter att få flytta in i huset. Allt är kaotiskt här hemma med kartonger och grejor, ja ni kan nog föreställa er. Man vill bara ut och in i det nya. När vi får tillträde till huset så kommer Pers snälla pappa att måla och tapetsera lite och helgen efter så flyttar vi in.   


Morgonens vägning var +-0 kg. Kroppen hämtar förmodligen igen sig lite. Jag hoppas i alla fall det så att inte allt stannar upp eller att det blir +. Vi får se imorgon...


Nu åter till packningen och allt det andra glamorösa i mitt liv såsom tvätt, disk och strykning.  

Av Gunilla - 3 augusti 2011 15:06

Japp så hade vi kommit fram till mitten på veckan då. Morgonens vägningsresultat visade på -0,5 kg från igår så sammanlagt -2,4 kg sedan i måndags. Det känns skönt   


Sitter och väntar på min bror som ska hämta upp mig och sedan ska vi till kyrkogården. Det är i dag 4 år sedan min mamma gick bort. Tänk att det har gått 4 år. Ibland känns det som om det var länge sedan och ibland känns det som om det bara var igår. Saknaden är fortfarande stor men jag brukar tänka att mamma finns med oss fast på ett annat sätt bara. Men många är tillfällena då jag saknar henne jättemycket...


Sedan bär det av till herrarnas fotbollsmatch eftersom jag ska leverera kakorna som jag bakat. Får se om jag blir kvar och hjälper till med försäljningen. Ha en bra kväll allihopa!

Av Gunilla - 2 augusti 2011 19:37

Japp idag är det bakning som gäller. Har gjort chokladkladdkakemuffins och en långpanna med något nytt och förhoppningsvis smarrigt. Kanske måste låta någon i familjen smaka innan så att jag vet att det går att äta.   


Imorse visade vågen -1,9 kg jämfört med igår. Mycket vätska som har försvunnit med andra ord. Det är bara att konstatera att kolhydraterna binder vätska i kroppen. Tycker att jag igår och idag inte har gjort annat än sprungit på toaletten men sånt är livet. Inget man dör av i alla fall.   


Nu ska jag göra klart det sista på kakan och se om jag hinner packa en kartong till innan det blir soffläge. Tjingeling!  

Av Gunilla - 1 augusti 2011 19:46

...ja på vad? Ny början på veckan, nya möjligheter och ja nya tag gällande diet och vikt. Igen kan man väl säga, det är liksom lite trögt nu. Ännu en hektisk vecka på jobbet och jag har ännu inte ringt om flyttstädning och elen. Hm, undrar när det ska bli av. Och sedan måste jag säga upp en del försäkringar som vi har eftersom vi ska byta bolag. Det är lite mycket nu.


Jag har ju börjat packa så smått och stuvat ner det som inte används och sparat köksgrejer som används. Det innebar att i fredags så packade jag ner alla bakgrejor för jag kommer ju inte att hinna baka något innan flytten går. Så resonerade jag men igår så ringde de och bad mig baka till herrarnas fotbollsmatch på onsdag. Shit tänkte jag, i vilken låda la jag bakgrejorna? Det fick bli en långpanna med falska potatisbakelser och sedan får jag baka något annat imorgon som inte kräver runda bakformar. Det kanske blir lite chokladkladdkakemuffins. Och möjligtvis en långpanna till med något smarrigt. Vad vet jag inte än...


Nu kommer jag att redovisa min vikt varje dag för att hålla koll själv men också för att känna att nu måste jag hålla i det här och inte tappa motivationen igen. Så imorgon får vi se hur det går.


Hur gör ni andra för att hålla motivationen uppe?


Ovido - Quiz & Flashcards