Alla inlägg den 7 augusti 2011

Av Gunilla - 7 augusti 2011 11:23

Ja det var ju den stora frågan igår när vi skulle inhandla utemöbler. Jag hade sett en fin och estetiskt snygg utemöbel som jag blev förälskad i men min man tyckte inte att den var praktisk. Den skulle inte tåla att det regnade på den och än det ena än det andra. Jaha jag fick se mig besegrad och vi valde den praktiska som skulle tåla vatten. Till saken hör att vi inte hade sett bordet uppmonterat utan endast i kartong. Men det skulle bli sååå bra, sa Per.


Killen på affären hjälpte oss genom att lasta bordet och stolarna på en truck och sedan bara skjutsade han av det rakt in i släpet som vi lånat. Praktiskt eller hur? Han skulle vi ha lånat när vi skulle ut med möbeln också... Det visade sig att det förbannade praktiska bordet vägde nästan 100 kg!!!! Bordet blir tre meter långt med iläggsskiva och skivorna är av sten! Praktiskt eller hur? Det här kommer min kära man att få äta upp länge...  


Morgonens vägning visade på + 0,2 kg. Inte så kul men det är ju trots allt bara 2 hg. De ska bort tills jag ställer mig på vågen i morgon bitti! Nu åter till packningen. Tjingeling på er!



Ovido - Quiz & Flashcards