Alla inlägg den 30 januari 2012

Av Gunilla - 30 januari 2012 18:48

Och vi börjar veckan med en rivstart! Mycket att göra på jobbet inför morgondagens workshop i Stockholm. Så imorgon blir det Stockholm tur och retur. Jag åker med tåget som går 6.01 härifrån Sundsvall och åker hem så att jag är hemma 22.00 En heldag med andra ord!


Bestämde mig i dag för att läsa kursen som jag har kommit in på. Beställde därför böckerna och typiskt nog så var en av dem slut och det är en av böckerna som vi ska börja med. Har redan tappat två veckor på kursen så jag vill ju komma igång så fort som möjligt, Speciellt eftersom tre av böckerna är på engelska. URK..  


Matmässigt går det hyfsat tycker jag. Har hittat en hel del produkter som är mjölk- och vetestärkelsefria. Det gäller liksom att prova sig fram. På vågen händer inget men jag tror att min kropp jobbar för högtryck och har inte tid med någon viktminskning. Har haft ont i magen eller snarare äggstockarna i snart en vecka nu. Eller jag kanske ska säga äggstocken eftersom jag bara har den ena kvar. Jag väntar och ser vad som händer och jag ska ju på återbesök den 16 februari.


Men nu funderar jag på att färga håret och då är det nog dags att börja innan kvällen blir alltför sen. Ha en bra måndagkväll allihopa!



Ovido - Quiz & Flashcards