Alla inlägg den 22 januari 2012

Av Gunilla - 22 januari 2012 13:36

Vart tog helgen vägen? Igår började vi helgen med att ta en promenad på ca 40 minuter tillsammmans med Britt och Håkan. Sedan följde jag med dem och handlade inför kvällen och sedan blev det en tripp till Birsta City. Britt inhandlade en del nya kläder som var jättesnygga.


Dagen idag har vi varit och handlat lite mat och skadetejp till Lina som ska spela fotboll idag. Roligt att se henne vara igång igen efter uppehållet. Jag har stickat klar de raggsockar som jag påbörjade i veckan och börjat på ett par nya i barnstorlek.


Gällande maten så försöker jag  hitta produkter som jag kan äta och funderar på maten inför kommande veckan. Lite att planera och stå i och det blir mycket läsande på innehållsförteckningar. Jag fick ju en behandling när jag var på besöket i fredags och sedan fick jag droppar med mig hem som jag ska ta två gånger om dagen. Det känns som att det håller på att hända något i min mage, den låter och lever om. Jag hoppas på att det är "utrensningen" som har satt igång. Jag vet att det kommer att ta tid innan dessa ämnen är borta ut min kropp men det är bara att ta en dag i taget.


Nu väntar fotbollsmatcher hela eftermiddagen så vi hörs igen imorgon allihopa!

Ovido - Quiz & Flashcards