Alla inlägg den 9 februari 2012

Av Gunilla - 9 februari 2012 16:50

Då var man hemma igen efter en snabbvisit till stora staden   Åtminstone för den här gången för på tisdag till veckan bär det av igen. Synd bara att det knappt finns någon tid för shopping. Det är alltid kul att hinna gå och titta i lite affärer. Jag har fått tips av Mona om en affär som säljer garn och den skulle jag vilja besöka.


Imorgon blir det till att jobba hemifrån och få klart lite budgetarbete och så. Ska försöka hinna och läsa i helgen, nu när böckerna har kommit. Har börjat med den svenska och det är mycket intressant att ta in. Den heter "Det coachande samtalets hemlighet". En av inlämningsuppgifterna är att genomföra ett coachande samtal. Ska bli spännande!


Att undvika att äta mjökprotein och vetestärkelse när man är borta är inte det lättaste. Hemma vet jag ju vad jag stoppar i mig eftersom det är jag som lagar maten men borta måste man dubbelkolla allt. Och jag som bara älskar hotellfrukostar tycker inte att det är lika roligt längre. Igår morse blev det två hårdbrödmackor utan smör men med skinka och paprika på. Lite bacon och kokt ägg. Äggröra som jag älskar kan jag ju inte äta och inget mjölkfritt smör hade de heller. De löskokta äggen var, ja, verkligen löskokta. Nu blev det lite gnälligt och ja det är väl bara att gilla läget. Vad annars?


Nu lite städning och sånt innan mina favoritprogram på teven, "Once upon a time" och "Revenge". Tjingeling!



Ovido - Quiz & Flashcards