Alla inlägg den 5 februari 2012

Av Gunilla - 5 februari 2012 10:36

Klockan är bara halv elva men vi har både hunnit titta på en fotbollsmatch, tvättat lite och nu varit och handlat mat inför kommande vecka. Så är det när man har fotbollsmatch klockan sju på morgonen! Men jag kanske får lite gjort idag om jag inte blir så trött förstås   


Igår kväll var vi till Jenny, Frank och lilla Alice. Där var också Aili, Jennys mamma, som vi inte träffat på jättelänge. Kul att träffa alla och hoppas att det inte dröjer så länge till nästa gång. Alice hade vuxit mycket sedan jag såg henne sist. Tänk att små bebisar kan växa så mycket på bara tre veckor.


Ska förbereda lite inför middagen, idag blir det lax på saltbädd. Det är lite klurigt med såser när man inte ska äta mjölkprotein men som tur är så kan jag äta Lohmanders goda såser. Jag vet, de är inte nyttiga, men jag bortser från det just nu. Ska se om jag hittar receptet på en vitkålssallad som jag gjorde för länge sedan och som jag tyckte var god. Kanske jag ska börja lägga upp lite recept här på bloggen... Vad säger ni som läser? Skulle det vara av intresse?

Ovido - Quiz & Flashcards