Alla inlägg den 21 april 2011

Av Gunilla - 21 april 2011 08:07

Japp, så var det då Skärtorsdag och jag är ledig idag. Men var är solen? Det skulle ju bli soligt i påsk, har jag hört. Jag hoppas den tittar fram snart för den är efterlängtad. Idag blir det lite småpyssel såsom att handla det sista inför påsken och så ska jag plantera lite på mammas grav. Var dit nu i helgen som var men det var fortfarande fruset på vissa ställen så jag kunde inte plantera allt. Hoppas det går idag för jag vill att det ska vara fint till påsk.


Fyra år har snart gått sedan min mamma gick bort i cancer och jag saknar henne ännu. Det kommer jag nog alltid att göra men vid vissa tillfällen mer än vanligt. I tisdags kväll var ett sånt tillfälle, när Lina uppträdde på sin skola. Min mamma gillade sång och musik och jag önskar att hon hade kunnat få vara med oss och sett och hört Lina. Men jag får tänka att hon var med fast på ett annat sätt bara.


Nu ska jag göra mig i ordning och sedan skjutsa Lina till skolan. Kankse jag tar en sväng på Birsta när de öppnar för att se om jag hittar något till påsk.


Glad Påsk på er allihopa!

Ovido - Quiz & Flashcards