Alla inlägg den 18 juli 2011

Av Gunilla - 18 juli 2011 07:49

I´m back...eller nå´t   Det har varit ett långt uppehåll från bloggen pga olika orsaker. Semester, bloggtorka, mycket att göra men nu tar jag nya tag. Detta är min sista semestervecka och semestern har satt sina spår - på vikten! Men jag har bara mig själv att skylla för jag liksom släppte på alla spärrar. Usch vad jag blir besviken på mig själv. Har jag inte lärt mig någonting? Jo, efter en del funderande så inser jag hur viktig de två sista faserna i Dukan-dieten verkligen är. Långsam övergång och inte som jag pang tillbaka till de dåliga vanorna. Nej, nu gäller det att hålla sig på banan så att jag når mitt mål!


Jag ska försöka med rena proteindagar t o m torsdag så plussar jag på med grönsaker till helgen. Min dotter fyller 17 år på fredag men det blir banne mig inga kakor och tårta för min del. Nu får det vara nog!


I övrigt så har vi köpt hus och flyttar in i mitten på augusti. Det ska bli jättespännande och otroligt roligt. Det är dags nu. Vi är inte som alla andra som skaffar hus när barnen är små utan vi gör det när de är stora   Men vem har sagt att man måste vara som alla andra?


Trots mitt långa blogguppehåll så hoppas jag att det fortfarande finns några läsare där ute som hänger med. Vi hörs snart igen!

Ovido - Quiz & Flashcards