Alla inlägg den 29 januari 2011

Av Gunilla - 29 januari 2011 18:54

Har gått igenom mitt lager av garn och inser att där är en enda röra. Dags för en upprensning alltså och när man städar kan man hitta en del fynd. Jag hittade garn som jag glömt bort att jag köpt, vilket i och för sig inte är ovanligt för att vara mig. Varthelst jag är och där det finns garn så köper jag om jag hittar något bra. Och det gör jag oftast. Jag har till och med köpt garn när jag var i Turkiet på semester.


Nu hittade jag ett rosa (naturligtvis) garn som är ämnat för baby eller barn. Det är lite "fluffigt" och jättemjukt.

  


Det syns lite dåligt på bilden men det är ljusrosa. Nu hade jag tur och hittade ett mönster och satsar på att det av detta garn skall bli en babyfilt. Kanske att någon som jag känner kommer att få en liten tjej som jag ge bort filten till. Vi får se.... Nu kliar det i fingrarna att börja!

Av Gunilla - 29 januari 2011 17:26

...så gillar man rosa. Alla som känner mig vet att jag älskar rosa. Idag var jag på IKEA för att botanisera lite, kände att jag behövde förnya lite här hemma. Det fick bli rosa ljus till min ljusbricka i vardagsrummet. Visst känns det lite vårigt?


Vi har haft tvättstuga idag och gissa om det var tvätt. Vår tvättmaskin har gjort sitt och är nu på tippen, R.I.P, så nu är det tvättstugan nere i källaren som gäller. Till middag provade jag något nytt, pasta med en lövbiffssås.

  


Den kändes lite tråkig så om jag ska göra den en gång till så kommer jag nog att lägga till lite grönsaker och någon smak av något slag. Vi får se vad det blir. Just nu står Per i köket och vispar vaniljvisp till äppelpajen som precis blivit klar. Ska bli mumsigt. Hoppas alla haft en bra dag och får en ännu bättre morgondag.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards